یکی کارهایی که در زیبایی و جوان‌سازی پوست و فرم دهی صورت و بدن تأثیر بسزایی دارد، تزریق ژل و انواع فیلر است. تزریق فیلر در واقع نوعی درمان بی‌خطر جهت رفع علائم پیری، افتادگی پوست صورت و بدن است که تزریق آن در مراکز معتبری همچون کلینیک خانه سفید، می‌تواند احساس نشاط و جوانی را به افراد بازگرداند. با افزایش سن بافت‌های پوستی نازک می‌شوند و خطوط صورت که معمولاً در اطراف بینی، دهان، چشم و گونه مشاهده می‌شوند، عمیق شده و به چین و چروک‌هایی واضح تبدیل می‌شوند. تزریق ژل یا استفاده از سایر روش‌های تزریق فیلرهای پوستی می‌توانند این حجم از دست رفته را جبران و چین و چروک‌های صورت را صاف کنند. البته رفع چین و چروک‌ها فقط یکی از کاربردهای این روش درمانی است و می‌توان از آن در افزایش حجم لب‌ها، لیفت ابرو، رفع گودی‌های صورت و موارد دیگر استفاده کرد که در ادامه مفصل در موردش صحبت کرده‌ایم. در ادامه قصد داریم تا شما را با این روش پرطرف‌دار و کم‌خطر بیشتر آشنا کنیم و مزیت‌ها، معایب، عوارض و کاربردهای تزریق انواع ژل را مورد بررسی قرار دهیم. برای انجام خدمات تزریق ژل و بوتاکس در اصفهان نزد دکتر سپیده سعادتی به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

 

بیشتر بخوانید:

فرق فیلر با ژل و بوتاکس

 

تزریق ژل

 

ژل چیست ؟ (ساختار و مواد تشکیل‌دهنده)

یکی از سؤالاتی که برای افراد در زمینه تزریق انواع فیلر پیش می‌آید، این است که ژل یا فیلر چیست و در ساختار تشکیل‌دهنده آن چه موادی وجود دارد؟ همان‌طور که گفته شد، ژل‌ها نوعی پرکننده و حجم دهنده پوستی هستند که جهت جوان‌سازی، فرم دهی و حجم‌دهی نقاط مختلف بدن استفاده می‌شوند. از مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده ژل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هیالورونیک اسید :

    این ماده طبیعی در پوست تمام انسان‌ها وجود دارد و به حفظ طراوت و رطوبت پوست کمک می‌کند. تزریق ژل هیالورونیک اسید نهایتاً تا یک سال دوام دارد و پس از آن به‌تدریج جذب بدن می‌شود. انواع فیلرهای هیالورونیک اسید مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا شامل ژوویدرم، رستیلن و بلوترو بالانس هستند.

  • هیدروکسیل آپاتیت کلسیم :

    این ماده طبیعی در استخوان به‌وفور یافت می‌شود. هیدروکسیل آپاتیت از نظر میزان غلظت به نسبت هیالورونیک اسید غلیظ‌تر بوده و طول عمر بیشتری دارد. تزریق این ماده به پوست سبب تحریک کلاژن‌سازی و رفع خطوط و چین و چروک خواهد شد. از انواع فیلرهای هیدروکسیل آپاتیت کلسیم مورد تأیید سازمان غذا و دارو می‌توان به رادیز اشاره کرد.

  • اسید پلی ال لاکتیک :

     این ماده با تحریک کلاژن‌سازی موجب استحکام پوست و کاهش چین‌وچروک می‌شود. ژل اسکالپترا یکی از فیلرهای مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا است که حاوی مقدار زیادی ـاسید پلی ال لاکتیک است و نتایج آن تا دو سال باقی می‌ماند.

  • پلی متیل متاکریلات :

    با اینکه این ماده صنعتی است ولی برای استفاده در بدن ایمن شناخته شده است. همچنین به دلیل داشتن کلاژن فراوان در خود، سبب سفتی و انسجام پوست می‌شود. بلافیل یکی از فیلرهای پلی متیل متاکریلات تأییدشده در سازمان غذا و داروی آمریکا است.

 

 

بیشتر بخوانید:

مزایا لیزر کیوسوئیچ

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *